Genial paraply i omvendt design

299,00 kr.
Inkl. moms

Undgå at blive våd i regnvejret - også når du forsøger at slå paraplyen op og ned!

Antal
Sidste elementer på lager

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig leverering Hurtig leverering
  • 30 dages returret 30 dages returret

En fuldstændig fantastisk, gennemtænkt og innovativ paraply! Den perfekte fødselsdagsgave!

Nu er det slut med at blive våd i regnvejret, når du forsøger at slå paraplyen op og ned!

Denne paraply er perfekt at have med på farten på de regnvåde dage - det være sig i bilen, i bussen eller i toget. Den kan nemt åbnes samtidig med at du stiger ud af bilen, bussen eller tåget og med den omvendte funktion undgår du at få regn på dig. På samme måde lukkes den nemt i takt med, at du sætter dig ind i bilen eller stiger ombord på bussen eller toget.

Med et enkelt tryk på knappen åbnes paraplyen nemt og bekvemt, selv på steder hvor pladsen er trang f.eks. på tætbefolkede områder. Den smarte åbne-mekanisme gør at du undgår at stikke nogen omkring dig med de skarpe spidser som eller er at finde på almindelige paraplyer. 

Paraplyen er designet "omvendt" i forhold til almindelige paraplyer. Det betyder at den våde yderside vender indad paraplyen ikke er i brug. Med den tørre side udad er det intet problem at stige ind i en fyldt bus eller i et fyldt tog med en våd paraply - den tørre side vender udad når du lukker den og du holder dig og dine ting tørre helt frem til destinationen. Ligeledes er det smart, hvis du en regnvejrsdag skal hurtigt ind i bilen og afsted. Så undgår du at dine ting og bilen bliver våd, fordi den tørre side vender udad.

Paraplyen har et C-håndtag som gør det muligt, at hænge den rundt om håndleddet, så du har hånden fri når du f.eks. skal låse døren op eller arbejde på din telefon.

Når paraplyen ikke er i brug kan du sætte den fra dig præcis hvor du vil, eftersom den kan stå af sig selv - og det helt uden at dryppe. Dermed undgår du at have en paraplyholder stående derhjemme.

Paraplyen tåler også vind med sit dobbelte lag og sit gode design.

Paraplyen er sort på ydersiden når den er i brug og har et himmel-motiv på indersiden som du selv ser når den er i brug. 

Et fantastisk tilbehør til det uforudsigelige danske vejr - egner sig både til at beskytte mod regn og vind men med den effektive anti-UV-funktion er den også perfekt at anvende som supplement til solbeskyttelse på ferier, på stranden eller på varme sommerdage.

1 Enhed
.