Støvsugermundstykke - Dust cleaner

49,00 kr.
Inkl. moms

Med det smarte støvsugermundstykke kan du nemt støvsuge imellem dine småting uden at risikere, at de suges ind i støvsugeren! De små fleksible plaststrimler på mundstykket, sørger for at støvet suges op uden at dine småting suges med - perfekt til svært tilgængelige steder som f.eks. i skuffer! Universalmundstykket passer til de fleste støvsugere.

Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig leverering Hurtig leverering
  • 30 dages returret 30 dages returret

Støvsugeren er indimellem lidt for effektiv og kommer til at sluge ting, som slet ikke er støv! Det værste er jo, når støvet har skaffet sig adgang til skuffer med småting, og støvsugningen bliver lidt ligesom russisk rulette. Så har du brug for et smart støvsugermundstykke, som lader småtingene være i fred!

Nu behøver du ikke at tømme skuffen for vigtige småting, før du gør rent – mundstykket har fleksible og tynde plaststrimler, som slipper støv igennem, men hindrer småting i at komme med. Perfekt, når du vil støvsuge sand og slibestøv op af værktøjskassen eller når du vil støvsuge krummerne op af køkkenskuffen! Mundstykket er også smart, hvis du vil rengøre i svært tilgængelige kroge såsom computertastaturet, klavertastaturet eller i ventilationshuller.

Gør effektivt rent med et smart støvsugermundstykke – mundstykket, som forhindrer dine småting i at blive suget ind i støvsugeren!

Fakta om Støvsugermundstykke
Praktisk støvsugermundstykke som lader dig støvsuge imellem småting
30 fleksible strimler suger støvet op uden at suge dine ting op
Perfekt til rengøring af skuffer, tastatur og sværttilgængelige steder
Universalfatning, passer til de allerfleste støvsugere
Mundstykket måler 3,4 cm i diameter på indersiden, og 3,9 cm i ydre diameter
Mål: 32 x 4 x 4 cm
Vægt: 90 gram
Materiale: plast
Rengøring: sug strimlerne rene med støvsugeren, skyl eventuelt tilbageværende snavs af med lunkent vand

15 Varer
.