Webcam skjuler til smartphone

29,00 kr.
Inkl. moms

Hvis du vil beskytte dig imod at hackere kan følge med via dit webcam, er denne webcam-skjuler den perfekte løsning. Du behøver ikke have et stykke tape sidende over dit webcam, og du kan nemt selv bestemme hvornår dit webcam er aktivt, ved at flytte slideren til siden.

Det fungerer fuldstændigt mekanisk og uden fjernstyring. I betragtning af dets størrelse, er coveret særligt velegnet til at beskytte dit smartphone- og tablet-kamera mod hackere.

Antal
Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig leverering Hurtig leverering
  • 30 dages returret 30 dages returret

Vi beskytter alle sammen vores enheder ved jævnligt at ændre vores adgangskoder, holde software opdateret og være forsigtig med hvilke apps, vi installerer.

Selv med disse foranstaltninger, er der stor sandsynlighed for, at disse sikkerhedshensyn en dag ikke er nok, særligt med tanke på, at vira og spyware bliver mere og mere hyppige og aggressive.

Har du tænkt over hvad der vil ske, hvis hackere overtager kontrollen af dit webcam?

Tænk, hvis hele verden kan få adgang til dine mest private øjeblikke... uden du har den fjerneste idé?

Fastgør webcam-coveret til dit kamera med den selvklæbende bagside. Derefter skal du trække skyderen ned for at blokere for kameraet.

Du kan fjerne blokeringen lige så hurtigt, hvis du vil tage selfies eller andre billeder. Det giver dig al den fleksibilitet, som du ikke får med almindelige klistermærker til kameraer.

Funktioner:

- Universel, velegnet til alle smartphone- og tablet-kameraer

- Ekstremt lille og diskret

- Selvklæbende bagside til hurtig og sikker installation

- Pakke med 1 stk. for beskyttelse af enhed

7 Varer
.