Blooming Bath Badeblomst

279,00 kr.
Inkl. moms

Kemikaliefri badeindsats som omdanner din håndvask til det blødeste badekar til din baby.

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig leverering Hurtig leverering
  • 30 dages returret 30 dages returret

Blooming Bath er en blød, kemikaliefri badeindsats, der kan omdanne din håndvask til et dejlig blødt badekar til din baby.

Blooming Bath er formet som en blomst og passer til alle håndvaske, da blomstens blade kan justeres så de passer til netop din håndvask.

Badebomsten støtter din baby så du kan have frie hænder til at skabe et dejligt bad for dit barn. Blooming Bath er designet til at give dig og din baby en behagelig badeoplevelse da du også har baby placeret i en god højde.

Blomsten består af en rund midte med 4 store kronblade rundt om. Tilsammen danner de en blød og tryg badeplads for dit lille barn.

Start med at sætte bundproppen i vasken, i badebaljen eller i badekarret. Placér Blooming Bath blomsten deri. Læg din baby blødt til rette i badeindsatsen. Blomsten er dejlig blød og af et materiale, der støtter din babys hoved og ryg. Således har du nu begge hænder frie til at bade din baby. 

Efter badet tømmes håndvasken for vand og blomsten krammes for vand og tørretumbles i 15 min. Kan også hænges til tørre.

Efterlad aldrig dit barn alene i badet.

Detaljer:

Blooming Bath er på ydersiden lavet af blødt, plysset polyester materiale. I midten er der anvendt højkvalitets antibakterielt skum, som bakterier ikke kan gro i (hvis blomsten anvendes efter forskrifterne). Bagsiden er lavet af et holdbart polyesternet, som måler 82 cm fra spids til spids. Midten af blomsten hvor barnet hviler, er 18 cm på tværs, i diameter. 

Kan anvendes til babyer og små børn i alderen 0-1 år.

Ingen materialer i Blooming Bath er behandlet med skadelige kemikalier!

Rengøring af Blooming Bath blomsten:

Vaskes ved behov på almindeligt vaskeprogram i vaskemaskine ved max 40 grader. Törretumbles i ca. 15 min. eller hönges til törre.

Størrelse Blooming Bath blomsten: 82 cm fra spids til spids. Midten af blomsten, hvor barnet hviler, er 18 cm på tværs, i diameter.

Blooming Bath Badeblomst
.